Živali pri nas

Pri nas lahko spoznate po bližje prosto spuščene košute in damjake, ki se vam bodo pazljivo približali v upanju, da ste seboj prinesli stari suhi kruh, kakšno jabolko ali korenček. V kolikor boste imeli kaj za njih vam bodo elegantno pojedli prigrizek iz vaše roke. Divjad ni nevarna, ampak vseeno ne zanemarimo, da so to živali v katere ne silimo in jih ne dražimo. Raje iz primerne razdalje opazujemo njihovo elegantost.

Pri nas, pa lahko vidite morske prašičke vseh možnih barv, s vojim cviljenjem vas bodo pozdravili, ko se jim boste približali,če pa vam kateri osvoji srce, pa lahko gre z vami domov.

Spoznali boste tudi par srebrnega fazana, črno pritlikavo kokoško, zajčke, ribice, ki živijo v ribniku in v akvariju nad šankom. Naša stalna spremljevalka je čaplja, ki nas ne zapusti niti pozimi, čeprav se večina čapelj pozimi odpravi v tople kraje. Vsako pomlad, pa priletijo k nam divje račke,kjer izvalijo svoj podmladek. Za tiste, ki pa najboljše opazujejo, pa se v enem od treh ribnikov skriva želva, ki je prava samotarka.

Na strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.