Za najmlajše

V objemu narave in ob pristnem stiku z živalmi, lahko svoj rojstni dan praznuješ pri nas.

Tukaj te čaka čarobna gostilnica, v kateri se zbudi domišljija, čakajo te srne, zajčki, morski prašički, kokoška, petelin pa še kaj. Morda ugledaš tudi palčka, ki živi v gozdu in se prikaže samo najbolj pridnim otrokom ali pa ribico, ki ti izpolni želje. Seveda lahko potem risbico o vsem narišeš in jo neseš s seboj domov ali pa narediš kakšno žival iz različnih materialov.

In ko se bo po vseh dogodivščinah trebušček zbudil, se bomo najedli, svečko na torti prižgali in se malo ob mizi poveselili. Če si že malo večji, se lahko igramo na prostem ali pa gremo na sprehod na vrh hriba pogledat, kako lepo se vidi Maribor od tukaj. Za tiste ki bi se radi spremenili v kavboje, pa organiziramo tudi jahanje.

Ribičija ti ponuja ustvarjalen in zanimiv rojstni dan po tvoji želji in v dogovoru z mamico in očijem. Verjemi, da ga ne boš kar tako pozabil. Za spomin pa si boš lahko naročil tudi CD s fotografijami. Le-tega boš lahko pokazal tudi svoji prijateljem, tetam in stricem, kako si se imel-a lepo.

Če bi rad praznoval rojstni dan pri nas, naj nas mamica in oči pokličeta ali pišeta

Potem si še po vabila prideš, da jih boš lahko prijateljem razdelil in napovedanega dne se vidimo.

Do takrat pa se lepo imej in veliko se smej!

Ko za devetimi gorami nekaj poči, in ko za devetimi vodami nekaj zažubori, ko se iz Meljskega hriba na Ribičijo spistiš, se zgodi... tvoj rojstni dan.

Cenik

Cena po otroku je 8,00 €

V ceno je vključeno:

  • 2 uri animacijskega programa z animatorko
  • Animacijski program, ki ga sestavi animatorka po želji otroka oziroma željah in zahtevah staršev.
  • hrano in pijačo ( izbirajo med picami, čevapčiči z ocvrtim krompirčkom,nuggetsi z ocvrtim krompirčkom) za manjše otroke naročijo hrano starši, večji otroci si jo naročijo sami. Vsak otrok ima 0,5l ledenega čaja. Vsa ostala pijača je za doplačilo.
Na strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.