Ribičija

Tak kraj najdemo le trenutek iz centra Maribora. Pot nas zanese navzgor po vinski cesti in ob sprehodu ali vožnji med vinogradi lahko opazujemo razgled na Maribor in okolico. In kar naenkrat se znajdemo v Špotrnem parku Ribičija kjer najdemo prelesti narave. Vsa družina bo našla tukaj nekaj zase. Kdor je ljubitelj ribolova, bo lahko užival v športnem ribolovu, medtem pa skrb za najmlajše družinske člane postane odvečna saj se bodo lahko igrali na otroških igralih ali opazovali prav nenavaden živalski svet, ki jih bo obkrožal. Vi pa se boste prepustili razvajati dobri gostinski ponudbi in prijaznemu osebju. Ob vikendih pa vam ne uide zabava s pestrimi nastopi glasbenih gostov in hišnimi bendi.

Vaša Ribičija že 20 let z vami in za vas, samo z vami smo lahko boljši.

Hvala vam,

Kolektiv Ribičije

Srna
Občudovati prelesti narave, najti tišino in mir v kateri je moč prisluhniti žvrgolenju ptic in lahko bi rekli, kot pisatelj Tone Partljič v eni od svojih knjig: » slišati kako trava raste!«
Na strani uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.